Vrouw wordt man met alimentatie ex

buitenland
8
17 jun '08
Larry vond dat hij geen alimentatiegeld moest betalen voor zijn ex die nu een baard, snor en penis had.

Een moet elke maand 800 euro voor zijn ex-vrouw ophoesten. Zijn voormalige echtgenote gebruikt het geld om steroïden en testosteron te kopen en een baard en een penis te kweken

Larry Roach's voormalige echtgenote Julia is goed op weg om Julio te worden. Dat meldt Tampa Bay's 10 News.

Het stel uit Florida trouwde 18 jaar geleden. Geleidelijk begon Julia zich anders te gedragen. Ze liet haar lange krullen afknippen en liet een paar tattoo's zetten. Toen ze op een nacht een testosteronshot nam krabde Larry zich wel even achter zijn oren. Maar de vrouw vertelde dat het spul hielp tegen haar hoofdpijn, aldus Telegraaf.nl.

Er gebeurden nog meer rare dingen. "Haar stem werd steeds zwaarder en ze moest zich steeds vaker scheren", vertelt Larry.

Hun huwelijk liep op de klippen. Na de echtscheiding kreeg Julia een verkeersongeval. Uit het politerapport bleek dat ze een naamsverandering had doorgevoerd: Julia heette nu Julio.

Larry vond dat hij geen alimentatiegeld moest betalen voor zijn ex die nu een baard, snor en penis had. Hij stapte naar de rechter, maar die besliste dat hij toch over de brug moest komen.
De man heeft intussen al 45.000 euro betaald voor de geslachtsverandering van zijn ex.

© MAROKKO.NL 2008
julia larry roach's testosteron florida
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?