Bakkati en Boussaboun debuteren met verlies

0
3 jan '05

Said Bakkati en Ali Boussaboun hebben hun debuut gemaakt voor het nationale team van Marokko. De verdediger van SC Heerenveen en de aanvaller van NAC Breda konden woensdagavond niet voorkomen dat de Atlasleeuwen in Pamplona met 2-1 onderuit gingen in het vriendschappelijke duel met de Spaanse regio Navarra.

Ook Khalid Sinouh (RKC Waalwijk) en Tarik Sektioui (AZ) deden mee. Boussaboun, die volgend jaar naar Feyenoord verhuist, en Sinouh waren negentig minuten actief. De aanvaller van NAC kreeg enkele kansen, maar kwam niet tot scoren. Bakkati mocht de tweede helft meedoen van de Marokkaanse bondscoach Badou Zaki, die Sektioui slecht ? minuut speeltijd gunde. Houssine Kharja maakte de enige Marokkaanse goal en Sinouh werd onder meer gepasseerd door een penalty.

Bron: © Novum