Marokko bij wereldsterren populair voor nieuwjaarsfeest

algemeen
13
31 dec '12
Veel beroemdheden zijn in Marrakech om het nieuwe jaar in te gaan.

Marrakech is immens populair bij vooral voetballers en politici. De meest opmerkelijke naam is de voorzitter van het Franse Nationale Front, Marine Le Pen. Zij zal met haar gezin in een pension in de medina van Marrakech het nieuwe jaar in gaan. Ook de voorzitter van de Unie voor een Volksbeweging (UMP), Jean-Francois Cope zal met zijn vrouw Nadia Hamama in een paleis in Marrakech aanwezig zijn.

Omdat Spanje dichtbij Marokko ligt en de winterstop bijna afloopt komen veel voetballers naar Marokko. De sterspelers van FC Barcelona, Andres Iniesta, Xavi Hernandez en Lionel Messi kozen ook voor het zuiden van Marokko. Karim Benzema en Zinedine Zidane zijn ook te bewonderen in Marrakech.

Nicolas Sarkozy, die een huis in Marrakech heeft, geeft vandaag een groot feest waar onder andere Lionel Messi, Jamel Debbouze, Dominique Strauss Kahn en Sjeik Hamad bin Khalifa Al Thani aanwezig zijn. De autoriteiten van Marrakech zijn zich bewust van de stroom beroemdheden en hebben de nodige voorbereidingen getroffen.

Een van de maatregelen zijn verhoogde veiligheidsmaatregelen.

© Redactie 2012
marokko
marine le pen
marrakech
benzema
zidane
messi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?