Moeder vermiste jongens: 'Ik word gek hier'
Moeder vermiste jongens: 'Ik word gek hier'
Moeder vermiste jongens: 'Ik word gek hier'
algemeen
8 May '13 21:01

Moeder vermiste jongens: 'Ik word gek hier'

Agenten zoeken opnieuw in bos naar jongetjes.
De vermiste broertjes uit Zeist zaten maandagavond bij hun vader in de auto toen hij rond 22.15 uur tankte in het Limburgse Beek. Dat meldt een woordvoerder van de politie woensdag aan het begin van de avond. Naar aanleiding daarvan en een tip die woensdag is binnengekomen doorzoekt de politie vanaf 20.00 uur het Bunderbos bij het Limburgse Elsloo.

Eerder meldde de politie nog dat het onduidelijk was of de jongens van 7 en 9 jaar er in Beek bij waren. Na opwaardering van de beelden blijkt dit het geval, aldus de zegsman. Over de inhoud van de tip die aanleiding geeft voor de zoektocht in het Bunderbos wil de woordvoerder niets kwijt. Mariniers zijn woensdag aan het begin van de avond onderweg naar het bos. Zij zijn gespecialiseerd in het doorzoeken van bossen. Ook agenten van de mobiele eenheid zoeken mee.

De politie zocht dinsdagavond in een bos bij Doorn ook al naar de jongetjes, nadat de vader dinsdagochtend dood werd gevonden in recreatiegebied het Doornse Gat. Hij had zelfmoord gepleegd. Om 02.00 uur werd de zoektocht bij Doorn gestaakt. Omdat de vader in Limburg was gesignaleerd werd de zoektocht daar woensdag doorgezet.

De Facebook-oproep van de moeder van de jongetjes om uit te kijken naar de jongetjes is woensdag aan het begin van de avond al meer dan veertigduizend keer gedeeld. Eerder woensdag liet de moeder in een reactie weten nog geen nieuws te hebben. "Ik word gek hier."
© Novum 2013
zeist
vermist
beek
jongetjes
broertjes
doorn
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
germanwings
jemen
saudi-arabië
houthi
staatsliedenbuurt
politie
vliegramp
duitsland
rotterdam
arabische wereld
islam
islamitische staat
zionisten
amsterdam
moord
palestina
syrië
marokkanen
den haag
polderjihad
frankrijk
discriminatie
racisme
casablanca
mohammed vi