Amerikaanse vrouw bekent moord op zes baby's

buitenland
10
15 apr '14
Een vrouw in de Amerikaanse staat Utah heeft toegegeven dat zij in tien jaar tijd zes baby's kort na de bevalling heeft gewurgd of verstikt.

De lijkjes borg zij op in kartonnen dozen in haar garage. De 39-jarige Megan Huntsman werd zondag door de politie opgepakt nadat in de garage van haar vroegere woning zeven lijkjes van pasgeboren baby's waren gevonden. Tijdens het verhoor heeft zij verklaard dat zij de kinderen tussen 1996 en 2006 thuis ter wereld bracht en dat ze op een na levend geboren waren. Ze had de andere baby's allemaal meteen na de geboorte gedood en in dozen gestopt. 

Volgens de politie was elk lijkje in een handdoek of hemd gewikkeld en in een plastic zak gedaan. De politie onderzoekt nog of meer mensen ervan af hebben geweten. Het is nog niet bekend of de kinderen allemaal dezelfde vader hadden. De echtgenoot van Huntsman, van wie zij gescheiden leeft, kwam onlangs vrij uit de gevangenis en belde de politie nadat hij bij het opruimen van de garage een babylijkje had gevonden. 

Tijdens het onderzoek stuitte de politie op de andere lijkjes. Huntsman heeft nog drie dochters - een is tiener en twee zijn al volwassen. 

© Novum 2014
schokkend
utah
baby
megan huntsman
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?