Badr Hari reageert met eigen boek

sport
80
16 apr '14
Badr Hari heeft besloten een eigen boek uit te brengen. Hierin zullen geen onwaarheden of sprookjes staan, verwijzend naar een eerder gepubliceerd boeken over de kickbokser.

In dit boek zal Hari het echte verhaal over zijn jeugd, liefdesrelaties , matchfixing, zijn incidenten in het uitgaansleven en problemen met justitie vertellen. Ook zijn huidige situatie met het rechtssysteem en de media blijven niet onbesproken. 'Dit is de énige echte geautoriseerde biografie over mij, Badr Hari. Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen en de zaken eens goed uit te leggen', aldus de kickbokser volgens Parool.

Aan het vorige boek 'Badr – De harde werkelijkheid achter Badr Hari' werkte de topsporter zelf niet mee. In dit boek werd Badr Hari naar eigen zeggen op een zeer negatieve manier neergezet door Jens Olde Kalter. Hari heeft de journalist toen gezegd dat hij 'maar moest opschrijven wat hij wilde'.  Het is nu de beurt aan sportjournalist Maarten Bac om het echte levensverhaal van Hari te vertellen. 

'Badr Hari. Mijn verhaal' is vanaf 22 april verkrijgbaar. 

© Redactie 2014
badr hari
boek
levensverhaal
negativiteit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?