Zoon Arnoud van Doorn ook moslim geworden

algemeen
166
18 apr '14
In navolging van Arnoud van Doorn heeft ook zijn oudste pleegzoon Iskander ervoor gekozen om moslim te worden.

Arnoud van Doorn (Partij van de Eenheid) is niet meer weg te denken in de moslimgemeenschap. Tijdens zijn reis naar Dubai, om daar de Dubai Peace Concention bij te wonen, bekeerde ook zijn oudste zoon zich tot de islam, meldt Van Doorn via Twitter. Hij werd hierbij geholpen door niemand minder dan sheikh Mohamed Salah en in het bijzijn van Van Doorn en sheikh Ismail Menk. 

Vrienden Younes is een van de vrienden van Iskander en leerde hem via Arnoud van Doorn kennen tijdens een gezellig weekend. Younes en Iskander kregen - ondanks hun verschillen op religieus gebied - al snel een goede band. Ze verdiepten zich in elkaars leven en brachten veel tijd samen door. Younes zag de bekering van zijn vriend al aankomen. 

'We kregen een goede band en waren vaak samen. Ik nam hem regelmatig mee naar de moskee, lezingen en islamitische winkels, waar we musk en siwak kochten', zegt Younes tegen Marokko.nl. Net als zijn pleegvader is ook Younes blij met de bekering van zijn maatje : 'Ik ben heel blij met zijn bekering. Als begeleider voor nieuwe moslims ga ik hem op weg helpen'. 

Klik hier om de shahada te bekijken.

© Redactie 2014
islam
arnoud van doorn
bekeerling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?