Verdriet in Marokkaans plaatsje door moord op twee meisjes

marokko
28
21 apr '14
Het kleine stadje Ouled Sebbah El Gara, in de buurt van Berrechid, werd zaterdag opgeschrikt door een dubbele moord op twee kinderen.

De dader zou de meisjes misbruikt hebben alvorens hij ze doodde. De meisjes waren 8 en 10 jaar, volgens dagblad Annass. Volgens de bron waren de meisjes onderweg naar een winkel toen een 22-jarige man hen onder dreiging van een mes meenam. Op een verlaten plek misbruikte hij de meisjes waarna hij besloot ze te doden. 

Een van de meisjes overleed ter plekke terwijl het tweede slachtoffer naar een ziekenhuis werd geëvacueerd toen ze werd gevonden. Daar overleed ze echter. Volgens Al Massae kon de politie dankzij de hulp van buurtbewoners de verdachte razendsnel lokaliseren en arresteren. 

Betrapt De krant Assabah pakt eveneens groots uit met de gebeurtenis. Deze krant weer dat de pedofiele moordenaar betrapt werd oor zijn eigen vader en oom, die op een veld aan het werk waren in de buurt van de plek van het misdrijf. De oom verkeerde in een zware shock bij het ontdekken van de slachtoffertjes. 

Toen hij door had dat zijn neefje de dader was achtervolgde hij hem. De dader zit vast en hem wacht - mede door zwaardere straffen door nieuwe wetgeving - een lange gevangenisstraf.  

© Redactie 2014
marokko
el gara
berrechid
kindermisbruik
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?