Chaos bij grens Ceuta door verkrachtingspoging Marokkaanse man

marokko
5
17 sep '14
Bij de grensoversteek bij Ceuta is een vrouw aangevallen door een seksueel gefrustreerde man.

De 24-jarige verdachte viel de vrouw bij de grens aan en scheurde haar blouse af, meldt het hoofdkantoor van de politie van Ceuta. Toen de vrouw om hulp schreeuwde stroomden voorbijgangers toe om haar uit de klauwen van haar belager te redden. Hij liet echter niet los en greep de vrouw bij haar haren. De vrouw - met ontbloot bovenlichaam - kon niets anders doen dan wachten op hulp. 

Ondanks pogingen van de toegesnelde voorbijgangers kregen ze de vrouw niet uit zijn handen. Agenten die op het tumult afkwamen moesten vervolgens geweld gebruiken om de aanvaller te grijpen en de vrouw te bevrijden. Hierdoor liep de verdachte een hoofdwond op waardoor hij hevig bloedde. Met een zakdoek, die hij nota bene van het slachtoffer had gepakt, probeerde hij het bloeden te stoppen. 

Wraak Tegenover de politie vertelde de vrouw dat zij op weg was naar de grens om vervolgens naar Marokkaans grondgebied af te reizen, waar de vrouw woont. Ze werd tot grote schrik bij haar linkerarm gegrepen, waarna haar blouse afscheurde door een worsteling. Op het moment dat de verdachte op een ambulance wachtte schreeuwde hij nog naar het slachtoffer dat hij zijn 'daad nog zal voltrekken'. 

Hij staat bij justitie niet bekend als zedendelinquent en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Hij is aangeklaagd wegens aanranding en seksuele agressie.

© Redactie 2014
marokko
verkrachting
ceuta
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?