PSV-directeur ging ver voor Bakkali: 'Zelfs Marokkaans gegeten'

marokko
45
24 sep '14
Marcel Brands herhaalde dinsdagavond nog maar eens dat PSV er alles aan gedaan heeft om tot een oplossing te komen met Zakaria Bakkali.

Ondanks de inspanningen van de club is een vertrek van Bakkali bij PSV in de maak. "Ik heb er alles aan gedaan", citeert De Telegraaf Brands, technisch manager van PSV. "Ik ben zelfs Marokkaans met hem wezen eten, terwijl ik een moeilijke eter ben. We hebben hem een fantastische aanbieding gedaan", vervolgde de bestuurder tijdens een forumavond. Bakkali is momenteel nog altijd contractspeler van PSV. Zijn verbintenis loopt in de zomer van 2015 af.

PSV zette alles op alles om Bakkali vroegtijdig langer aan zich te binden, maar de rappe aanvaller sloeg een aanbieding van de club af. De club besloot daarop Bakkali terug te zetten naar het beloftenteam en hoopte de aanvaller afgelopen zomer te verkopen. Hoewel er wel interesse was, bleef een vertrek uit. 

Inmiddels heeft PSV zijn aanbieding ingetrokken en hoeft Bakkali – ook in het shirt van Jong PSV – niet meer op speelminuten te rekenen.

© Voetbalprimeur 2014
marokkaan
marokko
zakaria bakkali
psv
marcel brands
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?