Rabbijn VS roept op: 'Roei moslims uit tijdens heilige oorlog'

buitenland
68
13 okt '14
Een Amerikaanse rabbijn heeft een alarmerende oproep gedaan, die gek genoeg niet de voorpagina's haalde van de mainstream media. Hij riep op moslims uit te roeien tijdens een heilige kruistocht.

Shalom Lewis uit Georgia stelde in een preek op 29 september dat moslims schuldig zijn aan terrorisme en dat zij moeten worden uitgeroeid. Deze preek komt ongeveer drie jaar na een andere preek waarin hij moslims met nazi's vergeleek. 'Drie jaar later, op dezelfde dag op dit podium roep ik niet dat ze komen, ik roep dat ze er al zijn', zei de jood. Lewis schatte het aantal moslims in op 1 miljard en voegde toe dat 5% toegewijde terroristen en moordenaars zijn. 

'Ik was opgelucht toen ik hoorde dat het slechts 5% is', zei hij om even later toch te zeggen dat alle moslims schuldig zijn aan terrorisme. 'Maar wat mij stoort is de vraag waar die 950 miljoen andere moslims zijn, die geen terroristen zijn. Die zijn niet te bombarderen. Ik wil geloven dat ze er zijn, maar waar zijn ze? Een stille vennootschap is geen vennootschap. De meeste Duitsers waren geen nazi's maar dat maakt niet uit. De meeste Russen waren geen stalinisten, maar dat maakt niet uit. De meeste moslims zijn geen terroristen, maar dat maakt niet uit.'

Voor hem is er maar een keus om vrede te brengen en te genieten van vrijheid: de islam uitroeien. 'De woede van het absolute kwaad is op ons gericht en we moeten handelen. We moeten het niet tolereren maar volkomen uitroeien', zei hij. Hij gaat verder: 'Als we dat niet doen in deze heilige kruistocht zullen we in een wereld zonder kleur leven. Leeg van muziek, van kunst, van romantiek, van het lachen, van vrijheid en van uitvindingen'. 

© Redactie 2014
rabbijn
vs
moslims
joden
haatzaaien
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?