Badr Hari slaat opponent knock-out en gaat voor gala in Marokko (video)

marokko
19
17 okt '14
Badr Hari vocht gisteravond tijdens het Global Fighting Championship 4 in Dubai tegen een Litouwse vechter. Spannend werd het echter niet.

Arnold Oborotov, die een goede vijf kilo lichter is dan Hari, trad aan nadat de vorige tegenstander van Hari van het toernooi werd gehaald. Patrice Quarteron en Hari vlogen elkaar geregeld in de haren en na een belachelijk optreden van Quarteron tijdens een persconferentie besloot de organisatie geen risico te nemen. Oborotov werd daarom opgeroepen maar ging al snel neer. 

De Marokkaanse vechter sloeg de Litouwer in de eerste ronde al knock-out. Het management van Badr Hari zegt zich nu te richten op een kickboksgala in Marokko. Hari is dan organisator van het toernooi en zal waarschijnlijk in Kenitra plaatsvinden. 

Ismael Lazaar De 23-jarige Marokkaan uit Nederland Ismael Lazaar schreef het viermanstoernooi gisteren op zijn naam. Als zwaargewicht wist hij te winnen van Tai Tuivasa en Sem Tevette. Hij won beide partijen nog voor de wedstrijden waren afgelopen. Daardoor won hij ongeveer twee ton. Op social media spreken veel liefhebbers vol lof over Lazaar. 


© Redactie 2014
marokko
badr hari
global fighting championship
dubai
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?