Coaching van aspirant ondernemers

economie
1
21 okt '14
Sinds 1 oktober is Mentoris in opdracht van Stadsdeel Nieuw West (Amsterdam) gestart met het begeleiden van aspirant ondernemers naar zelfstandig ondernemerschap.

Mentoris heeft een op maat gemaakt coachingtraject voor jongeren die het ondernemerschap wel zien zitten. Het gaat hier o.a. om jongeren mét een afgeronde Mbo- of Hbo/WO-opleiding, maar die geen werk kunnen vinden en/of toch liever voor zichzelf aan de slag gaan dan voor een baas te werken. Natuurlijk kunnen ouderen zich ook melden. 

'Ondernemers in de dop van broodjeszaak tot zelfstandig communicatieadviseur, alles is mogelijk', licht Said Roubiou, coach & consultant bij Mentoris, toe. Mentoris heeft een uniek en op maat gemaakt traject, waarbij aspirant-ondernemers hun talent ontdekken en vervolgens van A tot Z worden begeleid. 

Bouwen aan bloeiende bedrijven 'Wij bieden ze 1-op-1 coaching, vanaf de eerste ideeën tot het daadwerkelijk starten van de onderneming.' De jongeren krijgen ondersteuning en advies op allerlei gebieden, zoals het business model, ondernemingsplan, administratie, acquisitie en financiering. Naast persoonlijke begeleiding vinden er ook vijf groepsworkshops plaats om de jongeren de fijne kneepjes van het ondernemen te leren. 

Ook kunnen ze ervaringen uitwisselen en gebruik maken van elkaars netwerk. De startende ondernemers krijgen na de start een jaar begeleiding om hun onderneming draaiende te houden. Klik hier voor meer informatie.

© Redactie 2014
mentoris
amsterdam
ondernemen
said roubiou
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?