'Te dikke' Taarabt slaat terug: 'Hij zit alleen maar te bellen'

marokko
59
21 okt '14
Adel Taarabt en Harry Redknapp lijken een serieus verzoeningsgesprek nodig te hebben om nog tot elkaar te komen.

Nadat de manager van Queens Park Rangers afgelopen weekend zei dat zijn pupil twintig kilo te zwaar is, is het nu aan de Marokkaan om terug te slaan.Taarabt haalt dinsdag hard uit naar Redknapp, die de middenvelder aan de kant hield omdat hij veel te zwaar zou zijn. "Dat is absoluut niet waar", reageert de rechtspoot. 

"Redknapp kan beter eens naar zichzelf kijken. Hij zit alleen maar in zijn kantoor aan de telefoon. Sporadisch komt hij naar beneden om vijf à tien minuten naar ons te kijken. Zijn trainingen zijn ook absoluut niet zwaar, het is niet zoals ik bij AC Milan of elders gewend was.

Volgens Taarabt heeft Redknapp alleen maar kritiek op de spelers. "Voor het duel met West Ham zei hij tegen de speler: jij bent niet fit, jij bent niet dat. Maar toen zei ik: we hebben helemaal geen tactisch plan. Het heeft geen zin om in het rond te blijven rennen, er moet een idee achter zitten", aldus Taarabt, die niet uit is op revanche. 

"Dit gaat niet om vergelding, dit gaat om het beschermen van mijn reputatie. Ik sta niet toe dat hij mijn voetballoopbaan kapot maakt."

© Voetbalprimeur 2014
marokko
adel taarabt
harry redknapp
queens park rangers
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?