Trainer Taarabt: 'Adel is een schaamteloze leugenaar'

marokko
9
28 okt '14
Het is nog maar de vraag of het ooit goed komt tussen Harry Redknapp en de Marokkaanse aanvaller Adel Taarabt.

De trainer en zijn pupil zijn verwikkeld in een heus mediagevecht en bestoken elkaar om de beurt met verwijten. Redknapp noemde Taarabt een voetballer die veel te zwaar was en de slechtste professional ooit. Ook beet hij hem toe dat zelfs de trainer meer zou kunnen rennen dan Taarabt deed tijdens een wedstrijd met het tweede. Taarabt antwoordde op alle modder die hij over zich heen kreeg. 

In de media stelde hij dat Redknapp alleen maar in zijn kantoor zit te bellen en zich nauwelijks op het trainingsveld laat zien. Ook poseerde hij met zijn shirt omhoog getrokken om de pers te laten zien dat hij helemaal niet zwaar is. Redknapp noemt tijdens een persconferentie een schaamteloze leugenaar, die het desondanks kan redden bij Queens Park Rangers. 

Vooral Taarab's opmerking dat Redknapp nauwelijks op het trainingsveld te zien is schoot bij hem in het verkeerde keelgat: 'Niets van wat hij zei is waar. Ik ben elke dag op het trainingsveld. Als mensen zeggen dat ik er niet de hele ochtend ben is dat een leugen'.

© Redactie 2014
marokko
adel taarabt
harry redknapp
qpr
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?