Vrouw in Marokko fotografeert naakte hammam-bezoekers

marokko
68
30 okt '14
Wie in Marokko de hammam in duikt doet er goed aan even goed om zich heen te kijken. Een vrouw is namelijk gearresteerd wegens het maken van foto's van naakte vrouwen.

De hammam is in Marokko een oord voor rust, gezondheid en gezelligheid. Een kwaadwillige 34-jarige vrouw heeft het vertrouwen van haar geslachtsgenoten diep weten te schaden door hun aan te tasten in hun eer. Ze maakte namelijk foto's met haar smartphone terwijl de vrouwen poedelnaakt waren. Het gebeurde in Casablanca, zo weet Assabah. Toen vrouwen doorkregen wat ze aan het doen was gingen ze om haar heen staan. 

Daarop ontstond een handgemeen maar de vrouwen kregen de smartphone maar niet te pakken. Ondertussen zag de verdachte haar kans schoon om alles te verwijderen. Ze werd door de politie meegenomen naar het politiebureau van Hay Hassani. Ondertussen wist de politie dieper de telefoon in te graven en vond men tien foto's van naakte vrouwen in de hammam. 

De politie zoekt nu uit waarom de vrouw de foto's nam. Het is niet uit te sluiten dat ze de beelden wilde publiceren of doorverkopen.

© Redactie 2014
marokko
hammam
naaktfoto's
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?