Algerijn steekt Marokkaan dood in België na ruzie over Afrika Cup

marokko
12
19 nov '14
Een Algerijnse immigrant heeft zijn Marokkaanse kamergenoot in België gedood na een verhitte discussie over de Afrika Cup.

Na de steekpartij probeerde de dader het slachtoffer twee weken lang te verbergen in hun huis. Toen de vermissing van de man aan het licht kwam beweerde de man niet te weten waar zijn kamergenoot was. Om de gruwelijke moord te verbergen sneed hij het lichaam in stukken en verborg ze vervolgens in het huis waar de twee woonden, meldt Le360. Bekenden van het slachtoffer schakelden de politie in nadat ze niks meer van de man vernamen. 

Zij vermoedden vrijwel direct dat zijn huisgenoot iets te maken had met de verdwijning. Na drie dagen van onderzoek slaagde de politie erin het lichaam te vinden. Ook blijkt dat hij is neergestoken. Het meest bizarre aan de zaak is volgens de bron dat de man overging op moord nadat ze ruzie kregen over de Afrika Cup. 

Ten tijden van de moord moest nog duidelijk worden of Marokko het toernooi zal organiseren of niet. Later bleek Marokko geen trek te hebben in de risico's die een dergelijk evenement met zich meebrengt in verband met het ebolavirus.

© Redactie 2014
marokko
marokkaan
algerijn
belgië
bizar
steekpartij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?