Franse pedofiel misbruikte minstens 11 kinderen in Marokko

marokko
17
21 nov '14
In Marrakech is opnieuw een Europese pedofiel gearresteerd voor het misbruiken van verschillende kinderen.

De Fransman werd onlangs opgepakt en verscheen gisteren voor de rechter en moest zich verantwoorden voor het misbruiken van elf kinderen. De politie van Marrakech sprak met elf kinderen in leeftijden van 12 tot 16 jaar. Zij geven aan seksueel misbruikt te zijn door de man in ruil voor geld of cadeautjes, zoals fietsen. Gezien de ernst van de zaak moeit ook de minister van Binnenlandse zaken, Mohamed Hassad, zich. 

Volgens hem is het een 60-jarige Fransman die al dertig jaar in Marokko woont. Hij werd maandag opgepakt toen hij in gezelschap van een 16-jarig kind verkeerde. Hij of zij heeft tegenover de politie te kennen gegeven dat het misbruik al twee jaar duurt. Zijn zieke seksuele behoeftes kon hij de kinderen lokken voor 200 dirham. Ook het jongere broertje van het 16-jarig slachtoffer - van wie niet bekend is of het een jongen of meisje is - werd misbruikt. 

Schaap als zwijggeld Hij is slechts veertien jaar. Uit het onderzoek blijkt onder meer dat de moeder van een van de slachtoffers zich ervan bewust was dat haar zoon werd misbruikt. Zij besloot niet over te gaan op aangifte en het aanspannen van een rechtszaak omdat de verdachte haar een schaap aanbood aan de vooravond van het Offerfeest. 

Hem wacht een zware en lange gevangenisstraf boven het hoofd.

© Redactie 2014
marokko
marrakech
pedofiel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?