Incestzaak schokt bewoners Tanger

marokko
9
26 nov '14
In Tanger houdt een aan het licht gekomen zaak met incest in het spel de gemoederen flink bezig. De walgelijke praktijken vonden plaats in de wijk Melloussa.

Al Akhbar meldt dat drie zusjes seksueel zijn misbruikt door hun halfbroer, weet de bron. De verdachte is rond de 23 jaar oud en woonde met zijn drie zussen en moeder. Hij werd vorige week gearresteerd nadat het jongste zusje verhaal deed bij een andere broer. Vervolgens schakelde de moeder de politie in. 

De verkrachting begon bij de oudste zus en later vergreep hij zich aan zijn andere zusjes. De jongste bleek nog minderjarig te zijn. Hoe vaak het meisje en de jonge vrouwen misbruikt zijn kon de krant niet melden. Om de feiten te benadrukken werd een medisch onderzoek uitgevoerd. Daaruit bleken de zusjes daadwerkelijk verkracht te zijn. Het verhaal van de oudste is het meest verschrikkelijke. 

Zij vluchtte nadat het misbruik bekend werd. Volgens de politie is de kans groot dat ze zwanger raakte en daarom wegliep. Het onderzoek is inmiddels in volle gang. Als alle feiten boven tafel zijn verschijnt hij in Tanger voor de rechter.

© Redactie 2014
marokko
tanger
melloussa
incest
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?