Ouders tegen Marokkaanse ouders van slachtoffertjes Franse pedo

marokko
18
27 nov '14
Deze week werd bekend dat de ouders van twee misbruikte kinderen in Marrakech mogelijk medeschuldig zijn.

De Franse verdachte, een 66-jarige pedofiel, verklaarde dat het gezin bij hem sliep en dat de ouders het goedkeurden dat de jongetjes bij hem in bed sliepen. Een Franse organisatie voor de bescherming van Kinderrechten doet naar alle waarschijnlijkheid aangifte tegen de ouders, meldt Al Massae. Zij zijn ervan overtuigd dat de vader en moeder medeschuldig zijn aan het leed dat hun kinderen is aangedaan. In de komende dagen moet daar meer duidelijkheid over verschaft worden. 

De krant verwacht dat medewerkers dan in Marokko zijn. Voorlopig zit de Franse verdachte vast op verdenking van het misbruiken van elf kinderen. De Franse vereniging wil onderzoeken of de ouders een rol hebben gespeeld in het misbruik. Het komt weleens voor dat ouders hun kinderen tegen betaling laten misbruiken door Europeanen die in Marokko woonachtig zijn of als sekstoerist naar Marrakech afreizen. In het nieuwste geval kwam de zaak aan het licht toen hij een kind een zoen gaf in het openbaar. 

Tijdens verhoor gaf hij aan dat het hele gezin weleens bij hem logeerde. Terwijl de ouders van de kinderen in een aparte kamer sliepen, kon hij zijn gang gaan met de jongetjes.

© Redactie 2014
marokko
frankrijk
pedofiel
marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?