Vrouw in Marokko geeft mannen aids uit wraak

marokko
30
19 dec '14
Een vrouw die het aidsvirus kreeg door besmetting van haar man werd zo woedend dat ze wraak nam op andere mannen.

Uiteindelijk kon ze in Tanger gearresteerd worden. Haar man en twee andere mannen worden ook vastgehouden, meldt de krant Al Ahdath Al Maghribia. De vreemde en schokkende zaak liep compleet uit de hand toen de vrouw erachter kwam dat ze het aidsvirus droeg. Op het politiebureau ontkende ze de feiten niet. Zij en haar echtgenoot woonden in Oujda. Na de diagnose was ze drie maanden onder behandeling in het Al Farabi ziekenhuis. 

Daarna vertrok ze alleen naar Tanger, waar ze haar intrek nam in een appartement waar ook anderen wonen. Daar besloot ze wraak te nemen door haarzelf te prostitueren. Haar medebewoners merkten op dat ze vaak onbeschermde geslachtsgemeenschap had en soms zelfs zonder daar loon voor te ontvangen. Toen ze ook nog eens haar medicijnen tegen aids ontdekten lichtten ze de politie in. 

De vrouw moet zich nu verdedigen tegen de aanklacht 'het opzettelijk infecteren van mannen'. Twee van haar klanten werden ook gearresteerd voor het overtreden van de prostitutiewet. Haar man blijkt een voortvluchtige te zijn die zich bewust was van zijn besmetting. Daarom is ook hij gearresteerd.

© Redactie 2014
marokko
tanger
oujda
bizar
prostitutie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?