Baby levend opgegeten door mieren in afvalbak

buitenland
37
19 dec '14
In een vuilnisbak in India is onlangs een pasgeboren baby aangetroffen in een vuilnisbak. Het meisje werd levend opgegeten door een immense kolonie mieren.

Het meisje probeerde nog met haar armpjes en beentjes de mieren weg te slaan maar dat lukte nauwelijks. De giftige beestjes bleven maar bijten waardoor het meisje in een plas bloed terechtkwam. Ze was slechts enkele uren oud, meldt Spitsnieuws op basis van een artikel in Mirror. Het meisje werd uiteindelijk gevonden door beveiligers van een school in Bhopal. De 32-jarige Ahmed Kahn merkte op dat het meisje veel pijn had. 

'Ik hoorde het geluid van een huilende baby en eerst dacht ik dat het wat klooiende kinderen waren. Maar toen liep ik naar de vuilnisbak aan de overkant en zag ik overal rood bloed van een baby liggen die vol zat met mieren.' Een ongelofelijk verschrikkelijke ervaring voegde Ahmed eraan toe. Toen hij haar met haar armpjes en beentjes zag zwaaien trok hij haar de afvalbak uit en belde een ambulance. 

Op beelden is te zien dat de vrouw haar baby in de bak gooit. Het blijkt te gaan om een arme vrouw die zwanger werd van een man die haar in de steek liet. Ze zag als ongehuwde vrouw in een arme klasse geen andere weg dan de baby in de vuilnisbak te gooien, meldt de politie. Het kind overleefde het verschrikkelijke tafereel. 

De moeder zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor het in gevaar brengen van haar baby.

© Redactie 2014
india
baby
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?