Badr Hari terug op Instagram na hack
Het huwelijk Badr Hari en sociale media is nog niet geheel succesvol gebleken.
22 January 2015
lifestyle

Omdat er niet veel duidelijkheid bestaat over welke accounts nou daadwerkelijk van Badr Hari zijn worden er veel onjuistheden de wereld in geholpen. Onlangs was het de beurt aan het account van de Marokkaanse kickbokser op Instagram. Zijn account werd gehackt, waardoor hij al zijn foto's kwijtraakte. 

'Aan al mijn fans: sinds vrijdag is mijn account gehackt door iemand die dat blijkbaar nodig vond. Jammer genoeg ben ik al mijn foto's kwijt maar ik kon al mijn volgers gelukkig wel behouden', maakte hij kenbaar op zijn account. Ook laat hij duidelijk weten dat dit zijn enige en echte officiële account is. 

Nieuwe vlam Afgelopen week pakten verschillende roddelbladen uit met het nieuws dat Badr Hari een nieuwe vlam heeft gevonden in topmodel Amber Rose. Dat zou een serieuze stap richting de showbizz zijn maar officiële bevestiging ontbreekt. Wat wij bij Marokko.nl veel belangrijker vinden is dat Hari onlangs de umrah in Mekka heeft verricht. 

Foto's hiervan kwamen al snel op sociale media terecht. Veel van zijn volgers hoopten dat hij zijn rust eindelijk gevonden heeft zodat zij weer kunnen genieten van de echte Hari in de ring.

marokko
badr hari
instagram
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi