Tighadouini grote held bij NAC

45
21 feb '15
NAC Breda heeft voor het eerst sinds 6 december weer een competitiewedstrijd gewonnen.

Robert Maaskant vierde vrijdag tegen SC Cambuur de eerste overwinning in zijn tweede periode als hoofdtrainer van NAC: 2-1. Adnane Tighadouini was de gevierde man in het Rat Verlegh-stadion. Hij zorgde er in de 64e minuut voor dat NAC na vijf thuiswedstrijden op rij zonder doelpunt eindelijk weer kon juichen.

De aanvaller besliste het duel in de slotfase met zijn tweede treffer. Bartholomew Ogbeche deed in blessuretijd nog iets terug namens Cambuur. NAC staat nu op achttien punten, waarmee de club uit Breda het gat met hekkensluiter FC Dordrecht vergroot naar zes punten.

De ploeg van Maaskant heeft nog vijf punten minder dan Go Ahead Eagles, dat op de veilige vijftiende plek staat.