Badr Hari openhartig: 'Alcohol drinken is mijn tekortkoming'

marokko
70
24 feb '15
Badr Hari is druk bezig met trainen om de zwaargewichtenklasse weer te bestormen, zo blijkt uit zijn officiële Facebookpagina.

In gesprek met de Marokkaanse krant Al Akhbar is Hari bijzonder openhartig over onder meer zijn tekortkomingen. Ook gaat hij in op geruchten over zijn nieuwe liefde. 'Ik ken deze vrouw niet', zegt hij over Amber Rose. Sterker nog: Hari heeft haar nooit ontmoet. Ook zegt hij dat zijn relatie met Estelle Cruijff definitief verleden tijd is. De interviewer vroeg hem ook naar zijn vriendschap met de Tsjetsjeense president Ramazan Kadyrov. 

In de media verschenen berichten over peperdure cadeaus die Hari werden geschonken, maar daar is niets van waar, aldus de kickbokser. Hij was op bezoek bij de president om hem en zijn bodyguards een training te geven. Tevens betreurt hij het feit dat zoveel slechte dingen de wereld in worden geholpen door middel van sociale netwerkgebruikers die beweren hem te zijn. 

Alcohol Dan gaat Hari een stapje verder in zijn openhartigheid. Alcohol drinken is voor veel moslims een taboeonderwerp maar daar maalt Hari niet om. Eerlijk als hij is geeft hij toe weleens alcohol te drinken. 'Drinken is niet goed, maar ik weet zeker dat Allah met mij is. Ik zorg voor mijn ouders en ik heb nog nooit iemand pijn gedaan in mijn leven', geeft hij aan. 

De Marokkaan is wel bezig zijn leven te verbeteren, zeker op islamitisch gebied. Zo verschenen onlangs foto's van de kickbokser in Mekka en gedenkt hij Allah (swt) regelmatig tijdens het opnemen van filmpjes. Tegen Al Akhbar zegt hij bovendien graag geld te willen doneren aan goede doelen. Vooral weeskinderen en ouderen zijn projecten waar hij geld in wil steken. 

© Redactie 2015
marokko
badr hari
amber rose
alcohol
kickbokser
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?