Zina Daoudia haalt uit: 'Critici willen aandacht'
Zina Daoudia zorgt met haar liedje '3tini saki' dagelijks voor controverse. Door het liedje dreigde ze voor de rechter te moeten komen, maar dat is nog niet aan de orde.
27 February 2015
shownieuws

Inmiddels kent iedereen het liedje wel. Daoudia zingt daarin onder meer dat ze met bepaalde kleding en uiterlijke kenmerken de mannen gek wil maken. Op Facebook en YouTube zijn verschillende hilarische parodieën gemaakt. Ook zijn serieuze critici op de voorgrond getreden om hun ongezouten mening te uiten. Meer dan elf miljoen mensen bekeken de video op YouTube. 
Een onverwacht succes voor de zangeres. Voor sommigen gaan de teksten echter te ver: zij stellen dat dergelijke liedjes niet goed zijn voor de jeugd. Zina Daoudia blijft er zelf rustig onder. Eerst sommeerde ze mannen zich nergens mee te bemoeien 'omdat het liedje niet voor hun is gemaakt' maar voor vrouwen. Nu haalt ze wederom uit. 

Yabiladi meldt dat de zangeres stelt dat deze kritieke groep uit is op roem en zelfpromotie middels het onderwerp. Een politicus van de PJD kondigde aan te overwegen aangifte te doen tegen Daoudia. In een interview met Sayidaty zegt ze dat dit nog niet aan de orde is. 

Ze vraagt zich openlijk af of de critici nu gekalmeerd zijn omdat ze hebben waar ze naar zochten. 'Een klein momentje van glorie?', aldus Daoudia

marokko
zina daoudia
3tini saki
muziek
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi