Man in Marokko cel in voor maken sekstape en chantage

marokko
31
6 mrt '15
Een man is in Temara gearresteerd wegens het filmen van geslachtsgemeenschap met een jonge vrouw om haar er vervolgens mee te chanteren.

Hij mocht zijn laaghartige daad dinsdag voor de officier van justitie verantwoorden. De verdachte bekende dat hij de vrouw filmde terwijl hij seks met haar had. Dit deed hij met het doel grof geld te verdienen. Om de video niet te publiceren en te verzenden naar haar familie en vrienden moest de jonge vrouw 20.000 dirham betalen, meldt de krant Al Akhbar.

Het verhaal is voor het slachtoffer extra pijnlijk omdat ze hem op het begin van hun relatie juist hielp. Ze leerden elkaar kennen tijdens haar werkzaamheden in een café. Om zijn familie te onderhouden bood ze hem financiële hulp aan middels een kleine lening. De twee kregen daarop een relatie. Zijn snode plan begon te werken toen ze met hem het bed indook. 

Hij maakte beelden en kopieerde de opname om ze te verspreiden als de vrouw niet wil betalen. Om haar 'leven te redden' besloot ze 10.000 dirham te betalen. De andere helft zou ze volgende week overhandigen. In plaats daarvan vertrok ze met haar familie naar de politie. Samen met agenten werd een plan opgezet om de man te grijpen. 

De verdachte riskeert een celstraf en een geldboete. 

© Redactie 2015
marokko
temara
chantage
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?