Tragisch: vrouw in Marokko pleegt zelfmoord na verkrachtingen

marokko
27
16 mrt '15
In Souk El Arba, een klein stadje nabij Kenitra, heeft een vrouw zelfmoord gepleegd na meerdere malen verkracht te zijn.

Volgens de krant Al Massae werd de vrouw bijna elke dag verkracht, gedurende enkele maanden. Het drama vond vorige week plaats, toen de 38-jarige vrouw zelfmoord pleegde met behulp van rattengif. Ze werd nog naar het regionaal ziekenhuis van Kenitra geëvacueerd maar alle hulp mocht niet baten. De verkrachter zou een bekende crimineel uit Souk El Arba zijn, waar de vrouw samen met haar moeder en zus woonde. 

Het slachtoffer heeft herhaaldelijke pogingen gedaan om de lokale autoriteiten te waarschuwen. Om haar zaak kracht bij te zetten nam ze medische rapporten mee die haar verkrachtingen bewezen. Haar zelfmoord kondigde ze kort voor de daad aan tijdens een woordenwisseling met haar moeder en de verkrachter. 

Het is niet bekend hoe de man - ondanks zijn duistere plannen - toch altijd bij de vrouw kon komen. Mogelijk is het een bekende van het gezin, maar de bron kon daar weinig over kwijt. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Novum 2015
marokko
souk el arba
kenitra
verkrachting
zelfmoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?