Aanvallend Marokko verliest nipt van Uruguay

marokko
268
28 mrt '15
Uruguay heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen Marokko met 1-0 gewonnen. Het spel van Marokko, dat veel kansen creëerde, was echter positief.

In het Marokkaanse Agadir benutte Edinson Cavani kort na rust een strafschop die was toegekend nadat Diego Rolan ten val was gebracht door doelman Munir Mohand. Marokko speelde de eerste interland van het jaar nadat het de organisatie van de in januari gehouden Afrika Cup teruggaf.

Middenvelders Zakaria Labyad (Vitesse) en Karim El Ahmadi (Feyenoord) speelden de eerste 65 minuten. Oud-PSV'er Nordin Amrabat (Málaga) werd een kwartier voor tijd gewisseld, zijn broertje Sofyan (FC Utrecht) bleef op de bank. Ook Vitesse-verdediger Rochdi Achenteh kwam niet in actie.