Anonymous gaat digitale Holocaust voeren tegen schurkenstaat Israël (video)

buitenland
55
31 mrt '15
Hackersgroep Anonymous heeft gedreigd een digitale oorlog te voeren tegen Israël. De groep heeft als advies meegegeven dat de zionisten zich beter kunnen voorbereiden.

De groep bracht een video uit waarin de aankondiging werd gedaan. 'We komen terug om jullie weer te straffen voor je misdaden in de Palestijnse gebieden. Jullie worden gestraft voor de agressie, bombardementen, moorden en ontvoeringen van Palestijnen.' Anonymous spreekt vooral over de agressie in Gaza in de zomer van 2014. 

Elite-hackers uit de wereld hebben zich verenigd om Israël aan te vallen. 'We laten u op 7 april 2015 zien wat deze digitale Holocaust voor effect heeft.' In de video zijn beelden te zien van leed dat Palestijnen is aangedaan. 

Steun Bovendien heeft de hackersgroep aanmoedigende woorden over voor de Palestijnen. Palestijnse jongeren moeten zich verenigen en nooit opgeven. 'Jullie zijn een symbool van verzet.' Het is niet de eerste keer dat Anonymous Israël aanvalt. In 2013 vond een naar eigen zeggen vernietigende aanval plaats die Israël drie miljard dollar kostte. 

Zo werden 100.000 websites, 40.000 Facebookpagina's, 5000 Twitter-accounts en 30.000 Israëlische bankrekeningen platgelegd. 

© Redactie 2015
anonymous
zionisten
holocaust
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?