Vijf Marokkaanse familieleden gedood in VS (video)

marokko
9
17 apr '15
In een huis in Phoenix zijn vijf doden gevonden. Het gaat om drie mannen en twee vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Zij waren allen gerelateerd aan elkaar.

Volgens Azcentral.com vonden de moorden donderdag plaats na een geschil over het familiebedrijf. De drie mannen waren allen broers van elkaar. Een SWAT-team gebruikte een robot om het huis te doorzoeken voordat honden en agenten naar binnen werden gestuurd, meldt een politiewoordvoerder. Getuigen lieten weten het geluid van gedempte geweerschoten te hebben gehoord in de nacht. 

Een vrouw was in staat om met haar twee jonge kinderen te vluchten tijdens de moordpartij. Later kwam ook een andere vrouw het huis uit. Zij verschuilde zich in het huis, op die manier kon ze haarzelf redden. Een van deze vrouwen vertelde agenten dat het om een familiegeschil gaat. Toen duidelijk werd dat zich verschrikkelijke dingen afspeelden in het huis hebben agenten nog getracht met een megafoon te communiceren met de bewoners. 

Dat deden ze in het Engels en Arabisch. Buren beschreven de bewoners als onzichtbaar, tot donderdag. Een buurman liet weten dat de familie een transportbedrijf heeft. Een onderzoek moet vaststellen wie er precies hebben geschoten. Mogelijk was er een schutter die naderhand ook zelfmoord pleegde. 

Hieronder een nieuwsbulletin tijdens de inval. 


Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2015
marokko
vs
phoenix
familiedrama
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?