Walgelijk incestzaak in Marokko: 15 jaar cel voor vader

marokko
37
1 mei '15
In Rabat heeft een vader 15 jaar cel opgelegd gekregen door het Hof van Beroep in de stad. Hij misbruikte zijn dochter meerdere malen.

Het vonnis is even hoog als de leeftijd van het meisje toen het misbruik begon. Al Akhbar meldt dat het misbruik op haar vijftiende begon en vier jaar later pas aan het licht kwam aan de vooravond van haar huwelijk. De 42-jarige man uit Ouazzane misbruikte zijn dochter toen zijn vrouw en twee zoons afwezig waren. Het slachtoffer vertelde onderzoekers dat ze in eerste instantie dacht dat het om liefdevolle uitingen van haar vader ging. 

Maar toen ze bij haar vader moest slapen kreeg ze door dat dit niet normaal was. Hij verkrachtte haar herhaaldelijk en onder bedreiging dat ze het geheim moet houden. Het geheim hield stand, totdat ze in mei 2014 bezoek kreeg van een man die haar wilde huwen. Zij wilde graag en ook haar familie accepteerde het. 

Haar vader kreeg vervolgens het walgelijk idee om een kunstmatig maagdenvlies aan te laten brengen in een privékliniek. Op de dag van het huwelijk vermoedde haar kersverse echtgenoot dat er iets flink mis was. Uiteindelijk vertelde de bruid alles aan haar man, waarna de politie in actie kwam.

© Redactie 2015
marokko
rabat
incest
pedofilie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?