Opnieuw immense donatie voor kleine Amira van Marokkaanse voetballer

marokko
25
28 mei '15
Marokkanen in Nederland staan massaal op om de 11-jarige Amira te laten behandelen voor botkanker. In Nederland willen ze niets meer voor haar doen maar in Duitsland zijn ze daar wel bereid toe.

Amira heeft daarvoor veel geld nodig, heel veel geld. Een behandeling kost zo'n 145.000 euro, Amira heeft er ongeveer twee nodig. Stichting Chhiwat Bladi begon een inzameling en inmiddels staat het ingezamelde bedrag op ruim 205.000 euro. Dat is vooral te danken aan het immense aantal mensen dat gedoneerd heeft maar ook aan een aantal klappers. Zo doneerde Mounir El Hamdaoui 94.000 euro en gisteren meldde de stichting op de Facebookpagina dat zich opnieuw een voetballer gemeld heeft.

Deze Marokkaanse speler heeft 30.000 euro gedoneerd om Amira zo snel mogelijk een behandeling te laten ondergaan. De voetballer wil net als El Hamdaoui (naam lekte later uit) anoniem blijven en vraagt enkel dua voor zijn gezin. Ook roept hij op om vooral te blijven doneren. Amira ligt nu in een ziekenhuis in Amsterdam om wat aan te sterken alvorens ze naar Duitsland vertrekt. 

Ali B Amira heeft naast het beter worden nog een andere wens. Het meisje wilde graag een ontmoeting met Ali B en toen hij door Facebookgebruikers massaal werd getagd in het bericht besloot hij naar het ziekenhuis te gaan en de wens van Amira te laten uitkomen. 

Wil jij ook doneren? Dat kan met deze gegevens: 

Stichting Bladi
IBAN: NL95 INGB0006096991
Bic: ING BNL2A
Ovv: Ik steun Amira

© Redactie 2015
amira
marokko
chhiwat bladi
ziekte
inzameling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?