Marokkaanse met kindje in armen slachtoffer seksuele intimidatie (video)

marokko
395
28 jul '15
Losgeslagen jongeren deinzen er niet voor terug om een moeder op seksuele wijze lastig te vallen op straat in Tanger.

Een jonge vrouw werd daar lastiggevallen nadat ze een strandconcert bijwoonde op zondagavond. Op beelden is te zien hoe de vrouw met een meisje in haar armen lastiggevallen wordt door een groep jongens. Hoewel ze nog van haar afbijt bleven de dwazen haar lastigvallen. Naast vervelende aanrakingen werd ook haar tas en geld gestolen. Ooggetuigen melden dat drie andere meisjes ook slachtoffer zijn geworden.

De drie anderen wisten zichzelf echter te redden waardoor het slachtoffer in haar eentje in de groep terechtkwam. Volgens nieuwssite Tanja7 probeerde een enkeling kleren van haar lichaam te scheuren. Terwijl ze van haarzelf afbijt en het meisje in haar armen vasthoudt loopt ze naar de hoofdstraat om aandacht te trekken van agenten. Voorbijgangers wisten zich de groep in te worstelen om de vrouw vervolgens te helpen. 

Woede Het was echter moeilijk te zien wie probeerde te helpen en wie kwaad wilde doen. De aanval zorgde voor woedende reacties in Marokko. Vooral omdat het steeds vaker voor lijkt te komen maken velen zich ernstige zorgen. 15 juli werd nog een jong meisje lastiggevallen omdat ze een korte broek droeg. Het meisje liep met haar moeder door de markt toen tientallen voorbijgangers zich verzamelden en haar lastigvielen.

In Tanger bracht uiteindelijk de politie redding. De vrouw en het meisje in haar armen werden in veiligheid gebracht. Het is niet bekend of er arrestaties zijn verricht.

© Redactie 2015
marokko
tanger
seksuele intimidatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?