Meisje (17) in Marokko verzint ontvoering om met vriendje te zijn

marokko
58
30 jul '15
Een 17-jarig meisje uit Berkane heeft zich flink in de nesten gewerkt na een nachtje door te hebben gebracht bij haar minnaar.

Volgens de Marokkaanse krant ALM is de jongedame getrouwd met een Marokkaan die in Europa woont. In welk land deze man woont werd niet genoemd. De bron doet verhaal van de opmerkelijke gebeurtenissen. Het meisje verdween deze maand gedurende één hele nacht. Tegen haar schoonmoeder vertelde ze haar moeder te gaan bezoeken, maar toen ze die avond niet terugkwam belde de schoonmoeder de moeder van het meisje op. 

De schrik zat er vervolgens goed in toen ze te horen kreeg dat het meisje al twee weken niet geweest is. De schoonfamilie vreesde voor het leven van het meisje en belde de politie. Gedurende de nacht kon ze echter niet gevonden worden. Dat was achteraf gezien ook niet nodig, want het meisje wenste helemaal niet gevonden te worden. 

Bekentenis De volgende ochtend stond ze snikkend voor de deur bij haar schoonouders. Ze legde uit dat ze net uit de klauwen van 'ontvoerders' kwam en dat ze gedurende de nacht vast werd gehouden tijdens een ontvoering. In werkelijkheid had ze niet te maken met de klauwen van ontvoerders maar met de zachte handen van haar minnaar. 

Logischerwijs werd de politie opgetrommeld om de 'ontvoerders te vinden. Haar verhaal was echter chaotisch en onsamenhangend. Na stevig doorvragen besloot ze de waarheid te vertellen. Het meisje zei de nacht te hebben doorgebracht met haar vriendje. 

De jongen in kwestie koos het hazenpad en vluchtte. Beiden riskeren forse celstraffen voor overspel en het hebben van een niet-huwelijkse relatie. 

© Redactie 2015
marokko
berkane
overspel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?