Palestijnse baby (1) levend verbrand door joodse terroristen

buitenland
107
31 jul '15
In de Westelijke Jordaanoever is een anderhalf jaar oude baby om het leven gekomen nadat joodse terroristen een huis in brand staken.

De vader van de baby kon alleen zijn vrouw en een vierjarige zoon redden. Zij kwamen gewond het huis uit en werden naar het ziekenhuis gebracht, meldt NRC. De joodse terreuraanslag vond plaats in Kfar Douma, in het noorden van de Westelijke Jordaanoever. De terroristen gooiden brandbommen in het huis, bekladden de geven en staken ook een ander huis in brand. Op muren schreven ze 'wraak' en 'lang leve de messias'. Ook werd een Davidster getekend. 

'Zoektocht' De Palestijnse overheid meldt dat de daders uit een Israëlische nederzetting komen. Deze kolonisten wonen op illegaal ingenomen gebied en dienen als opvulmateriaal voor de gebieden die de zionistische macht inneemt. Volgens getuigen waren de terroristen met z'n vieren. Volgens Haaretz is het Israëlisch leger een 'grote zoektocht' begonnen. 

Deze zogenaamde zoektochten lopen vaak in niets uit en als dat wel het geval is komen de joodse terroristen er vaak met een flutstrafje van af. Soldaten moeten voorkomen dat de situatie escaleert. 

Opperzionist Zo zijn duizenden soldaten op de been en zijn wegversperringen opgezet om het gebied te controleren. Opperzionist Benjamin Netanyahu heeft zich direct na de aanslag laten horen. Netanyahu zegt geschokt te zijn en noemde de daad een terreuraanslag. 

Dit soort aanslagen komen echter steeds vaker voor. Als het geen Palestijnen zijn die het moeten ontgelden, worden moskeeën, huizen, olijfbomen of kerken in de fik gestoken. Vooralsnog lijkt de zionistische staat niet echt aanstalten te maken om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen.

© Redactie 2015
palestina
zionisten
kolonisten
kfar douma
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?