Paniek onder reizigers door ruzie stewardessen Royal Air Maroc

marokko
31
21 aug '15
Royal Air Maroc blijft onder vuur liggen door blunders en klantvriendelijkheid dat nog lang niet op niveau is.

Ditmaal is de luchtvaartmaatschappij volop in het Marokkaans nieuws omdat stewardessen ruzie met elkaar maakten. Volgens Hespress schroomden de kemphanen niet om met spullen te smijten en te schreeuwen tijdens een vlucht van Casablanca naar Lissabon. Passagiers raakten in paniek en vreesden technische problemen in het toestel. Uiteindelijk werden ze geïnformeerd door de vluchtleiders. 

Het zou om een 'eenvoudig' geschil gaan tussen de stewardessen. Op social media circuleert een foto waaruit blijkt dat het er best heftig aan toe ging. Te zien is dat het vliegtuig een totale puinhoop is door dienbladen, verpakkingen, flesjes en andere troep. Logischerwijs waren de passagiers niet tevreden met het incident en hebben geklaagd over het onprofessionele gedrag van de vrouwen.

Het is niet bekend of het om officiële klachten gaat en of de vrouwen zijn geschorst.

Onder vuur RAM ligt al weken hevig onder vuur door ontoelaatbare incidenten met vluchten van en naar Marokko. Zo zijn er immense vertragingen geweest, vervelende omboekingen en is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Op Facebook zijn verschillende initiatieven gestart om Royal Air Maroc te boycotten. In Canada vertrokken tientallen Marokkanen zelfs naar het hoofdkantoor om te protesteren tegen de maatschappij.

© Redactie 2015
marokko
royal air maroc
casablanca
lissabon
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?