Agent in Marokko stopt in z'n eentje drie gewapende mannen

marokko
9
4 sep '15
Een Marokkaanse politieagent heeft laten zien dat hij in z'n eentje af kan rekenen met levensgevaarlijke figuren.

De meeste agenten zouden op versterking wachten als ze tegenover drie mannen staan die bovendien met grote messen aan het zwaaien zijn. Een agent in El Hajeb besloot in actie te komen toen de drie mannen voorbijgangers lastigvielen met hun steekwapens. Het tafereel vond plaats in Bir Anzarane in de stad. 

Toen de agent in actie kwamen richtten de drie mannen zich op hem. In plaats van te vluchten en te wachten op hulp stond hij zijn mannetje en liet de mannen duidelijk weten dat hij niet bang voor hen is. Hij trok zijn wapen en dreigde te schieten als de mannen hun messen niet lieten vallen. 

Vervolgens vuurde hij enkele waarschuwingsschoten af en toen ook dat niet genoeg indruk maakte schoot hij met scherp. Een van de belagers werd in zijn voet geraakt, meldt Le360. Reden voor de andere twee om eieren voor hun geld te kiezen, want ook zij hadden snel door dat er met deze agent weinig te sollen valt. 

De mannen werden daarna gearresteerd door gearriveerde agenten. Een van hen kreeg eerst medische zorg in het ziekenhuis alvorens ook hij achter slot en grendel werd gezet.

© Redactie 2015
marokko
politie
el hajeb
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?