Liegende jongeman niet naar Mekka maar naar Marrakech

marokko
48
12 okt '15
Een jonge Koeweiti heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt nadat hij geld vroeg voor de Umrah.

Zijn trotse vader accepteerde het verzoek en gaf hem de benodigde centen om naar Mekka af te reizen voor de 'kleine hadj'. In plaats van braaf de Umrah te verrichten pakte hij het vliegtuig naar Marokko, waar hij een leuke tijd hoopte door te maken met een jonge prostituee. Het opmerkelijk verhaal werd naar buiten gebracht door de Koeweitse krant Sada. 

De jongedame van lichte zeden irriteerde zich echter aan het gedrag van de Koeweiti. Hij fotografeerde haar namelijk naakt en stuurde deze foto's naar zijn vrienden om op te scheppen. Ze hoorde hem tegenover een van zijn vrienden zeggen dat hij zijn vader vertelde dat hij naar Mekka zou gaan om geld te krijgen voor zijn reis naar Marokko. 

De geïrriteerde prostituee besloot hem een lesje te leren. Ze nam foto's van zichzelf en stuurde de foto's via WhatsApp naar de vader van de jongen. 'Uw zoon is thuis in Marrakech, ik wilde u geruststellen nadat uw zoon heeft gelogen', schreef ze bij de foto's. 

In de krant valt te lezen dat de woedende vader zijn zoon onmiddellijk opdroeg terug te keren naar Koeweit. De jokkebrok mag de komende tijd het land niet verlaten van zijn vader.

© Redactie 2015
marokko
mekka
prostitutie
opmerkelijk
marrakech
koeweit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?