'Benaouf A. dreigt met wraakactie erger dan onthoofding Amzieb'

algemeen
19
24 mei '16
Tijdens een gesprek met de politie heeft Benaouf A. gedreigd met een wraakactie.

Deze zal nog erger zijn dan de gruwelijke onthoofding van Nabil Amzieb. Dat meldt AT5 nadat maandagmiddag de eerste dag van de getuigenverhoren plaatsvond. De verhoren gaan over de dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt. A. was in 2012 het doelwit maar wist te ontsnappen. Eind april vertelde Benaouf aan de recherche dat hij wordt bedreigd. Als hij morgen gaat getuigen zou zijn familie gevaar lopen. Het dreigement komt volgens A. uit de hoek van verdachte Anouar B.

Uitroeien
Als zijn familie iets zou overkomen zal hij wraak nemen. Hij verwees daarbij naar een mogelijke actie die nog gruwelijker is dan de onthoofding van Nabil Amzieb. 'Hij zal de complete familie van B. laten uitroeien', schrijft AT5. Benaouf zelf heeft ook problemen met justitie. Momenteel valt hij onder een streng regime in de gevangenis, maar hij wil naar een wat vrijere vorm van gevangenschap. 

Op deze manier zou hij zijn familie niet kunnen beveiligen en stelt dat het Openbaar Ministerie hem pest. Hij dreigde daarom een getuigenverklaring af te leggen die tot de vrijspraak zal leiden van eerdere veroordeelden in de Staatsliedenbuurt-zaak.

© Redactie 2016
benaouf a
mocromaffia
nabil amzieb
staadsliedenbuurt
anouar b
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?