Slang bijt man in geslachtsdeel terwijl hij op wc zit (video)

buitenland
6
26 mei '16
Een man uit Thailand ligt in het ziekenhuis nadat hij op bizarre wijze door een drie meter lange python werd gebeten..

Het opmerkelijk tafereel vond plaats in Chachoengsao. Daar kroop een python via het riool naar boven om zich vervolgens vast te bijten in het geslachtsdeel van de onfortuinlijke man. Vervolgens probeerde hij zich los te maken. Een toegesnelde buurman bood hulp maar ook zijn inspanningen mochten niet baten. Een half uur later kwam er een eind aan het gevecht, meldt de NOS. 'Terwijl ik de slang van me af proberen te houden, voelde ik plotseling dat hij kracht verloor", vertelde het slachtoffer vanuit zijn ziekenhuis bed. Met mijn hand lukte het me om zijn bek te openen, waarna de slang zijn grip verloor.'

Vrijwel iedereen krijgt de kriebels bij het lezen van het bericht maar de man heeft toch geluk gehad omdat hij veel bloed verloor. Hij heeft geluk gehad. De kans op een infectie is aanwezig. We houden hem daarom goed in de gaten. Als er geen infectiegevaar meer is en de wond goed geheeld is, dan kan hij weer naar huis', citeert de bron een arts.

Ook de python kwam levend uit de strijd. Reddingswerkers konden het dier bevrijden waarna hij later in de natuur werd vrijgelaten.

© Redactie 2016
thailand
bizar
chachoengsao
slang
wc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?