250.000 Marokkanen zien Christina Aguilera Mawazine afsluiten
Gisteravond heeft de Amerikaanse zangeres Christina Aguilera het Mawazine Festival in Rabat afgesloten met een recordopkomst.
29 May 2016
shownieuws

In totaal zagen 250.000 toeschouwers Aguilera schitteren op het podium van het geliefde en gehate Mawazine Festival. De superster verscheen te laat maar wist de menigte toch enthousiast te krijgen. De show was levendig en gevarieerd, net als haar outfits. De organisatie zegt blij te zijn met de hoge opkomst, die volgens Achnoo een record vestigde.

Aguilera bleef bijvoorbeeld Hardwell (180.000 aanwezigen) en Pitbull (130.000) voor. Ook de succesvolle Marokkaanse popsterren Douzi en Saad Lamjarred haalden veel minder toeschouwers 'binnen'. Douzi deed het prima met 150.000 aanwezigen terwijl Saad Lamjarrad iets minder mensen trok: 140.000.

Haat-liefdeverhouding
Het Mawazine Festival is gisteren na een week vol optredens tot een eind gekomen. In Marokko is de discussie over het festival wat gezakt, maar nog steeds bestaan er twee kampen. Daar waar critici het een vorm van geldverspilling vinden stellen anderen dat een dergelijk (peperduur) festival goed is voor de moderniteit en ontwikkeling van Marokko.

marokko
mawazine festival
christina aguilera
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi