RedOne viert winst Champions League met Ronaldo
De Marokkaanse songwriter en muzikant Nadir Khayat, beter bekend als RedOne, heeft de elfde Champions League winst van Real Madrid gevierd.
30 May 2016
shownieuws

De Marokkaanse beroemdheid was dolblij met de winst van zijn favoriete elftal. Op Instagram postte hij een foto waarop hij te zien is met Cristiano Ronaldo en de felbegeerde cup met de grote oren. RedOne is een wereldberoemde producent. Hij werkte onder meer met Jennifer Lopez, Lady Gaga en Pitbull. Ook bij Real Madrid is hij een geliefd persoon. Hij zat met het team in het vliegtuig terug naar de Spaanse hoofdstad. 

Daar zat hij uiteraard naast Ronaldo. 'Triomfantelijke terugkeer naar Madrid met mijn broer Ronaldo en met de trofee van kampioenen', schreef Khayat erbij. Het is niet de eerste keer dat hij als speciale gast mee mocht met het Madrileens superelftal. In 2014, toen de Madrilenen de Champions League ook wonnen, mocht hij ook mee het vliegtuig in vanuit Lissabon naar Madrid.

Naar aanleiding van deze overwinning maakte de Marokkaan uit Tetouan een speciaal clublied voor Real Madrid. Het liedje heet Hala Madrid y nada mas en werd gepresenteerd tijdens de vieringen in het eigen stadion.

marokko
cristiano ronaldo
red one
nadir khayat
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi