Kamerlid Tunesië in opspraak door naaktfilmpje in Marokko

marokko
13
24 jul '16
De gerechtelijke politie van Mohammedia heeft een uiterst opmerkelijke zaak in onderzoek.

Een jongeman uit Oued Zem, behorend tot de plaatselijke politie, zou betrokken zijn bij de chantage van een Tunesische parlementariër. Hij wist de man op te nemen terwijl hij naakt en in seksuele posities voor de camera stond. Het Kamerlid dacht te spreken met een vrouw, niet wetende dat het een Marokkaanse politieagent is. Deze bedreigde de politicus vervolgens met de hulp van zijn vrienden.

Zij zouden de video's publiceren als hij geen 10.000 dirham overmaakt, aldus Assabah dit weekend. Voor de transactie werd een afspraak gemaakt in een winkelcentrum in Mohammedia. De politicus begon te twijfelen en nam een kennis in vertrouwen. Deze adviseerde hem aangifte te doen bij de Marokkaanse politie. Dat deed hij. Er werd vervolgens een val opgezet om de dader te arresteren op de plek van de afspraak. 

Plan
Volgens eerste details van het onderzoek maakte de dader een Facebookaccount aan met het profiel van een mooie jonge vrouw. Ook deelde hij verleidelijke foto's. Juist deze foto's lokten de politicus in de val. En hij viel hard! De 'vrouw' kreeg hem vervolgens zo ver dat hij uit de kleren ging.

© Redactie 2016
marokko
mohammedia
oued zem
camera
naaktfilmpje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?