Serieverkrachter in Agadir opgepakt

marokko
11
22 aug '16
Een zedendelinquent is in het zuiden van Marokko gearresteerd en inmiddels voor de rechter verschenen. Hij bekende 40 jonge vrouwen te hebben misbruikt.

Zijn werkwijze scheelt niet veel van eerdere serieverkrachters in Marokko. Eenmaal 'gevangen' dwong hij zijn slachtoffers uit te kleden, waarna hij foto's van ze kon maken om te voorkomen dat ze zouden praten. Vorige week maandag kon de politie beginnen met de opsporing van de man omdat drie slachtoffers de moed op wisten te brengen om aangifte te doen. Tientallen durfden dat niet. 

De procureur-generaal ondervroeg de dader vorige week nadat hij donderdag werd gearresteerd, zo meldt Al Akhbar vandaag. De onderzoeksrechter ging vervolgens aan het werk met de zaak. Ondertussen gaf de man al toe 40 jonge vrouwen te hebben misbruikt. Ook gaf hij details over het maken van foto's vrij. 

Over het algemeen richtte de serieverkrachter zich op vrouwen die er goed uitzagen. Hij wist hen voor een glaasje Marokkaanse thee te verleiden in een van de cafés aan de boulevard van de toeristenstad. Eenmaal in zijn auto nam hij ze mee naar afgelegen plaatsen in Ait Melloul. Bedreigingen met een mes hielden de vrouwen koest. 

Hij wordt beschuldigd van verkrachting, beroving, ontvoering en afpersing. Hij riskeert de maximumstraf. Naast de dader stonden ook personen terecht die spullen van de slachtoffers kochten van de dader.

© Redactie 2016
marokko
agadir
serieverkrachter
ait melloul
azrou
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?