Patty Brard tegen Ajouad El Miloudi: 'Ga terug naar Marokko'
Een discriminerende opmerking van Patty Bard aan het adres van Ajouad El Miloudi is uit Ranking The Stars geknipt. Dat zegt Ajouad in een interview met de Volkskrant.
26 August 2016
shownieuws

Patty zei ‘rot op naar je eigen land, ga terug naar Marokko’ tegen de presentator. En dat allemaal om een spelletje. Hij plaatste Patty tot groot ongenoegen van de presentatrice onderaan zijn lijstje van BN’ers naar wie een straat vernoemd zou moeten worden. Volgens Ajouad voegde Patty ‘wanneer pak je het vliegtuig?’ daaraan toe. El Miloudi is van mening dat je eerst veel voor de maatschappij moet hebben gedaan voor je een straatnaam hoort te krijgen. 

Tot verbazing van veel kijkers reageerden ook andere BN'ers vol verbazing over de mening van Ajouad. Een eindredacteur van Ranking The Stars geeft in de krant toe dat er is geknipt in Patty’s uitspraken, die op 14 augustus werden uitgezonden. “Het lijkt inmiddels een grote intrige, maar het stelt niet zo veel voor. Let wel: het gaat slechts om één zin. Zoveel geweld is de montage dus niet aangedaan.”

Herhaling
Na afloop van de opnamen zou Patty haar opmerking hebben herhaald. “Ik nam afscheid van haar. Het is goed hoor schat, zei ze, en nu snel terug naar Marokko, hahaha”, zei de presentatrice volgens Ajouad. De presentator vindt de situatie ‘pijnlijk’. “Zij ging buiten haar boekje, ik niet.”

Patty is momenteel op vakantie en kan volgens haar management niet worden gestoord.

© ANP 2016
marokko
discriminatie
patty brard
ajouad el miloudi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi