Marokko: meisje (12) pleegt zelfmoord na misbruik

marokko
18
24 sep '16
Een 12-jarig meisje heeft eerder deze week zelfmoord gepleegd in Souk Larbaa Gharb nadat ze misbruikt werd door een gepensioneerde soldaat.

Dat meldt Assabah dit weekend. Een broer werd door een vriend gewaarschuwd over het feit dat zijn twaalfjarig zusje in het huis is van de gepensioneerde man. De broer voelde direct dat iets goed mis was en vertrok naar het huis. Woedend klopte hij op de deur. De oudere man voelde zich in het nauw gedreven en probeerde de boel wellicht te sussen door de deur te openen. 

Vlucht
Daar trof hij een toestand waaruit hij concludeerde dat zijn zusje is misbruikt. Direct daarop vlogen de twee mannen elkaar in de haren. Op dat moment vluchtte het meisje het huis uit. Het meisje ging niet naar huis maar bezocht een winkel waar ze rattengif kocht. Dat stopte ze ter plaatse in haar mond waardoor ze vrij snel in levensgevaar verkeerde. Omstanders schakelden de hulpdiensten in.

Recidivist
Het meisje overleed nog voor ze het regionaal ziekenhuis El Idrissi in Kenitra bereikten. De vermeende pedofiel werd op zijn beurt gearresteerd door de politie. Uit onderzoek blijkt dat hij eerder een minderjarige had misbruikt. Hij kwam hiermee weg omdat hij een deal had gesloten met de ouders van het slachtoffer. Ook de broer van het nieuwste slachtoffer is gehoord.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2016
marokko
souk larbaa gharb
verkrachting
zelfmoord
oulad bou sbaa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?