52 nieuwe hotels gebouwd in Marokko, waarvan de helft in 2017

economie
4
6 dec '16
Er zijn 52 hotel bouwprojecten gepland in Marokko, waarvan 22 al in 2017 worden afgerond, meldt een nieuwe studie van Index Noord-Afrika.
Volgens de nieuwssite, H24Info verklaarde Samantha Kane-Macdonald, de directeur van het evenement dat plaatsvindt in Casablanca tussen december 5 en 7, dat de hotel bouwprojecten laten zien dat "Marokko zich voorbereidt om te concurreren met de belangrijkste toeristische bestemmingen van de wereld".

Maar liefst 3171 vijf-sterren kamers en suites zullen worden toegevoegd aan Marokko's bed capaciteit van de 22 hotels die zullen worden gebouwd voor het einde van volgend jaar. Dit is de eerste fase in het plan van Marokko dat streeft naar 20 miljoen toeristen in 2020.

De aanzienlijke investeringen toegewezen in deze projecten vertegenwoordigt "een enorme ruimte in de lokale bouw en in de architectuur en het interieur", aldus Kane-Macdonald.

Marokko staat momenteel op de derde plaats in de ranklijst voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika in termen van hotel bouwprojecten. De Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabiƫ houden respectievelijk de eerste twee plaatsen bezet.
marokko
hotels
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
siam
derby
tetouan
macron
el jadida
trein
ferrari
teruggekeerd
overreden
wydad
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen