Huurdeal Taarabt beklonken, tekent tijdelijk contract bij Genoa CFC

sport
2
8 jan 17:50
Tijdelijke overgang probleemkind Taarabt in kannen en kruiken!
Adel Taarabt heeft zijn medische keuring van gisteren doorstaan. Gistermiddag kwam de balvirtuoos aan in Genoa waar zijn fysieke gesteldheid werd gecontroleerd alvorens men zaken ging doen met de aanvaller. Vanmiddag doken er foto's op op Twitter en Facebook waarop te zien is dat de 27-jarige dribbelaar een contract ondertekent bij de nummer 13 van de Serie A.

Op deze manier is zijn contractclub SL Benfica tijdelijk verlost van de international. Sinds zijn komst, nu ruim 18 maanden geleden, speelde hij nog geen enkele minuut in het eerste elftal van de Portugezen. Wel kostte hij de regerend kampioen van de Liga NOS handenvol met geld, maar liefst 6,4 miljoen euro (premies en salaris) werd er aan Taarabt overgemaakt in die periode. 

Het is nu te hopen dat het 'enfant terrible' weer op zijn sportieve prestaties terugkomt. Een eerdere uitleenbeurt aan AC Milan (destijds onder contract bij Queens Park Rangers) liep wel op een succes uit. Echter had deze een kortstondig karakter. Toen toenmalig coach Clarence Seedorf ontslagen werd, de man die hem had binnengehaald, werd hem geen langer verblijf in Milaan aangeboden door de technische directie. 
marokko
adel taarabt
transfer
sl benfica
genoa cfc
serie a
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
nador
oranje
al hoceima
hoofddoek
agadir
fez
maan
hervé renard
aftroggelen
martil
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
tanger
terrorisme
rabat
atlas leeuwen
moord
spanje
frankrijk
duitsland