'PEC Zwolle krijgt groen licht van Juventus en onderhandelt met Bouy'

sport
0
10 jan 21:00
Wellicht is de Eredivisie binnenkort nog een Marokkaan rijker!
Naar alle waarschijnlijkheid herenigt Juventus-middenvelder Ouasim Bouy zich binnenkort weer met PEC Zwolle, de club die hem vorig seizoen ook al tijdelijk overnam van 'De Oude Dame'. De Stentor meldde vandaag namelijk dat Juventus en PEC Zwolle overeenstemming hebben bereikt over het tijdelijk stallen van Bouy in het IJsseldelta stadion. 

Momenteel bezig aan een zeer matige reeks in de Eredivisie, zijn de Zwollenaren druk op zoek naar een versterking op 't middenveld na het vertrek van Wout Brama naar FC Utrecht. Het elftal wat vorig seizoen mede door de inzet van Bouy nog play-offs voor Europees voetbal wist te spelen, hakkelt momenteel tegen de 16e plaats aan in de Eredivisie en moet vrezen voor degradatie. 

Bouy die na zijn uitleentermijn terugkeerde bij Juventus kreeg al gauw te horen dat er voor hem geen plek was in het eerste elftal. Verhuurd werd hij aan US Palermo uit dezelfde competitie maar ook daar kwam hij maar mondjesmaat in actie: de teller staat momenteel op drie optredens namens het eerste elftal waarvan één in de Coppa Italia. Gezien de goede samenwerking afgelopen jaar (4 goals en 7 assists in alle competities) zou de technische staf van Ron Jans zich maar al te graag willen versterken met  de 23-jarige centrale middenvelder. Mogelijk is PEC Zwolle nu al in onderhandeling met Bouy. 
marokko
ouasim bouy
juventus
pec zwolle
eredivisie
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eredivisie
moskee
migranten
hirak
toerisme
brussel
resort
italië
samenwerking
militaire
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima